Готівкою, Банківської картою, Безготівковий розрахунок, Кредит і розстрочка
JUMBO
"Jumbo означає великий! JUMBO означає сильний! "
Комплекс має велику кількість білка, при цьому ми знизили кількість вуглеводів. JUMBO PROFESSIONAL це:
Спочатку Jumbo розроблявся для атлетів, що мають прискорений метаболізм (худощавий тип статури, які важко набирають масу), і для людей з підвищеними потребами енергії внаслідок високого рівня їхньої активності. Висока популярність JUMBO – це висока якість та гарантований результат. Ми розробили спеціальну формулу для атлетів, спортсменів, які активно тренуються і для бодібілдерів. Таким чином, з'явився продукт JUMBO PROFESSIONAL. У JUMBO PROFESSIONAL ми зробили акцент на більшому вмісті білка. Порція містить 52 грами білка (більше, ніж у JUMBO), але розмір порції менше: 162 грами. Отже, продукт містить менше калорій (за рахунок вуглеводів), тому що для цільової групи цього продукту підвищене споживання цих нутрієнтів не є необхідним. Дієтичні протеїни – джерело азоту та найважливіших амінокислот, необхідних організму для зростання та розвитку тканин. Таким чином, 100% сироватковий ізолят забезпечує зростання та розвиток м'язової маси та нормальне функціонування кісткової тканини. Сироватковий протеїн, що міститься в продукті – повний, тобто забезпечує організм усіма необхідними амінокислотами, у тому числі 9 амінокислотами (гістидин, ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, фенілаланін, треонін, триптофан, валін), які організм не здатний виробляти самостійно. Поживна цінність протеїну здебільшого визначається рівнем засвоєння організмом азоту білка та рівнем його здатності заповнити запаси витраченого азоту. NPU – індекс, що показує рівень спожитого азоту, що у організмі, а індекс BV (Біологічної цінності) показує рівень засвоєного азоту в організмі. Біологічна цінність формується за рахунок NPU та рівня засвоюваності. Сироватковий протеїн добре засвоюється і має гарний набір амінокислот, тому його біологічна цінність у порівнянні з іншими джерелами білка, такими як м'ясо, риба, яйця або соя, значно вища.